Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

De Villeroy & bochDesign Line.

De spa’s uit de Design Line van Villeroy & Boch passen perfect in moderne woonwerelden. Strak en sober harmoniëren ze met elke ruimte. Rechtlijnig onderstrepen ze eigentijdse vormgeving. De spa’s beschikken over de innovatieve JetPak-technologie en bieden tal van mogelijkheden voor variatie. Ook qua kleur zijn ze uiterst flexibel, omdat acrylbad, ombouw en JetPaks in verschillende kleuren kunnen worden gecombineerd.

Winner ReddotAward 2016.

Just Silence is in zijn beperking tot het wezenlijke een ode aan de eigentijdse architectuur en past harmonisch in modern vormgegeven leefruimten. De sobere vorm en strakke lijnvoering maken hem tot een designhoogstandje op elk terras of in elke tuin. Dat heeft Just Silence liefst twee onderscheidingen opgeleverd:
De IF Design Award 2015
De Reddot Award 2016

Uiterst moderne technologieën als aanraakbediening, geïntegreerde LED-lichtbanden en hoogwaardige materialen harmoniëren geluidloos met deze compositie. Het innovatieve, flexibele zit-/ligconcept biedt max. vijf ligplaatsen en een in deze categorie nog onbekend comfort.

Glamouren verfijning.

Zilver, de kleur met glamourfactor. Het titanium-zilver ondergebracht bij de grijstinten, maakt een bijzonder verfijnde indruk. Zijn metallic-glans, die alleen in deze kleurtoon te vinden is, doet denken aan het element waaraan het zijn naam en zijn hoge kwaliteit te danken heeft. Net als het edelmetaal maakt de kleurtoon een bijzonder elegante indruk. De hoogwaardige uitstraling wordt nog versterkt in combinatie met een witte of lichtgrijze ombouw. Zilver-wit of zilver-grijs wordt daarmee de ideale combinatie voor liefhebbers van architectonische vormgevingsmogelijkheden van een strakke en sobere stijl.
Productoverzicht Villeroy & Boch Design Line
De Just Silence is verkrijgbaar in twee stijlvolle modellen: de 5-persoons whirlpool en de 3-persoons compact. De moderne, strakke belijning van de kuip en het minimalistische design passen perfect in iedere tuin of op elk terras. Bovendien zorgen de toepassing van de JetPaks en slimme zit- en ligmogelijkheden voor onbezorgd relaxen.