Toonzaal Geel gesloten op zaterdag 4 december wegens externe opleiding. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Zwart is Tijdloze Luxe

Zwart is tijdloze luxe.

Geef uw badkamer meer stijl en elegantie met een tijdloos modern kleurenontwerp. Zwart is een echte klassieker op het gebied van interieurdesign. Zwart heeft een ingetogen uitstraling en brengt andere kleuren tot leven, dit zowel voor een klassieke als voor een minimalistische designbadkamer.

Bad Novellini Divina.

Het Novellini Divina bad is een heel veelzijdig bad dat beschikt over een frame dat personaliseerbaar is met panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Novellini baden reeks bestaat in 7 uitvoeringen: Basic zonder frame, basic met frame, hydro air, whirlpool hydro plus, natural air en natural air + Hydro. Kiest u voor de hydromassage, dan kiest u voor totale ontspanning. Wanneer het lichaam is ondergedompeld in warm water produceert het zenuwstelsel een grote hoeveelheid hormonen waardoor het lichaam ontspant. De symptomen van een stressvolle dag verdwijnen hierdoor als sneeuw voor de zon. Daarnaast komt er bij de massage ook endorphine vrij in het lichaam: dit 'gelukshormoon" zorgt voor een gevoel van genot en ontspanning. Het nemen van een bad in warm water helpt ook tegen slapeloosheid, zodat u zich de volgende dag als herboren voelt.

Douchebak Laufen Marbond.

De Zwitserse ontwerper van Laufen pro, Peter Wirz van ontwerpstudio Vetica heeft een badkamerlijn ontworpen die optimaal voldoet aan de eisen van het keramische fabricageproces. Deze lijn bewijst dat minimalistische vormen, een hoge kwaliteit en een optimale functionaliteit niet duur hoeven te zijn als ze doordacht zijn gemaakt. Het democratische design van Laufen Pro is het moderne antwoord op de eis dat iedereen recht heeft op mooie vormen. Deze ultra vlakke douchebak van Laufen is van gegoten mineraal materiaal genaamd Marbond dat niet alleen warmer, maar ook zachter aanvoelt dan traditionele materialen. De douchevloer is geschikt voor inbouw en geeft een minimale instap. Doordat de douchebak met gelcoat finish is afgewerkt, heeft deze een aangenaam warm en mat oppervlak dat een natuurlijk gevoel heeft en is tegelijkertijd hygiënisch, gemakkelijk schoon en slipbestendig.

Badkamermeubel Sleurs Flex.

Zoals de naam zegt, biedt Flex de ultieme flexibiliteit. Veel variëteit in maten en mogelijke combinaties met andere meubels. Kortom alle opties om het ideale badmeubel samen te stellen.

Opzetkom Duravit Bacino.

Moderne en hoogwaardige waskommen en opzetwastafels uit de Duravit Bavino serie. Hiermee heeft Duravit de trend gezet! Bacino maakt als klein maar fijn programma moderne en individuele wasplaatsoplossingen mogelijk voor privé badakmer, gasten-wc en hotel. Bacino is met veel meubelseries te van Duravit te combineren, maar ook met andere consolematerialen zoals steen, beton en glasmozaïek.

Verhoogde wastafelkraan.

Een verhoogde wastafelkraan biedt meerdere voordelen en voorziet in de badkamer in extra comfort. Eén van de typische kenmerken van een verhoogde wastafelkraan is dat deze een hoge uitloop heeft. Dat geeft u bijvoorbeeld meer ruimte en mogelijkheden om de wastafel te gebruiken. Bijvoorbeeld om uw handen te wassen of uw mond te spoelen onder de kraan na het tanden poetsen. Het is zelfs mogelijk om uw haren te wassen met het gebruik van een hoge wastafelkraan. Verder is het gemakkelijk om een emmer met water te vullen als u de badkamer gaat schoonmaken. Bovendien staan verhoogde wastafelkranen mooi in een moderne badkamer. Een verhoogde wastafelkraan is voor toepassing op uiteenlopende wastafels geschikt. Bijvoorbeeld als elegante hoge kraan bij een opbouw waskom. Deze combinatie voorziet in een stijlvolle uitstraling en de kraan komt praktisch gezien optimaal boven de waskom uit. Het is echter ook mogelijk om een hoge wastafelkraan standaard toe te passen bij een standaard wastafel.

Zwart kraanwerk.

Daar ze alsmaar populairder worden en ook deze klanten ervoor kozen , leek het me een goed idee om nogmaals enkele onderhoudstips voor zwarte kranen mee te geven. Zwarte kranen zijn een echte eye-catcher en uw kan ze eindeloos combineren. Ze zijn behoorlijk krasbestendig en wordt niet snel vuil. Maar het is héél belangrijk om uw zwarte kraan goed te onderhouden. Uw krijgt, net zoals bij andere kranen, kalkaanslag door het indrogen van water. U kan deze kalkvlekken voorkomen door ze dagelijks schoon te maken met een lauwwarm sopje. Spoel de kraan daarna goed af en maak hem droog met een zachte doek. Krijgt u toch kalkvlekken op uw zwarte kraan? Geen probleem, gebruik dan schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur. Gebruik zeker GEEN middelen met chloor of andere agressieve middelen. Laat schuursponsjes, schuurmiddelen of microvezeldoeken in de kast liggen. Bij het reinigen van mat zwarte kranen let u best extra op. De matte kraan is echter wel tamelijk gevoelig voor het ontstaan van krasjes.

Meer informatie?

Kan u verder met bovenstaande informatie of had u graag meer informatie over bepaalde artikelen of schoonmaaktips? Of graag een vrijblijvende offerte laten maken voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Vul dan het contactformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.