Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

TijdloosAppartement

Afwerking nieuwbouwappartement Hamont.

BK Concept realiseert zowel kleine als grote nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren, bedrijven en horeca. Een totale dienstverlening van alle technieken en afwerking voor iedere ruimte. Met eigen vakmannen en één aanspreekpunt krijgt u een ijzersterke service en kwaliteit, zonder zorgen.

Normen voor isolatie, ventilatie en energiezuinigheid bij nieuwbouw.

Als u een nieuwbouwwoning bouwt moet u zich houden aan de vastgelegde eisen op het gebied van isolatie, ventilatie, energiezuinigheid, ... (EPB-eisen). Zo moet er bijvoorbeeld ook een minimumhoeveelheid energie uit hernieuwbare energiebronnen worden gebruikt. Die EPB-eisen worden steeds strenger. Alle nieuwe woningen moeten "bijna-energieneutraal" (BEN) gebouwd worden. Ook aan andere verplichtingen moet uw woning voldoen: verplichte installatie van een regenwaterput en infiltratiesysteem, verplichte keuring van uw privé riolering voor afvoer van afval- en regenwater, rookmelders, ....

Duidelijke afspraken.

BK Concept maakt op voorhand duidelijke afspraken met de klant en architect(en) en zorgt voor een perfecte planning en opvolging van de werken zodat de verwachte opleveringsdatum zeker gehaald wordt. Ook bij eventuele afwijkingen.

Bouwen zonder zorgen?

Ook plannen om een huis of appartement te bouwen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.