Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Klein &Aantrekkelijk

Kleine badkamer met inloopdouche.

Zoekt u naar kleine badkamerideeën? Bekijk dan zeker deze realisatie! Deze klant had graag een toilet, meubel en inloopdouche op een oppervlakte van een viertal m². Onmogelijk? Nee, we hebben aan haar wensen kunnen voldoen, dit inclusief nog voldoende bewegingsvrijheid. Een kleine badkamer is niet eenvoudig, maar er is meer mogelijk dan u denkt. Met slimme tips kan u een kleine badkamer groter laten lijken en met kleine badkamerproducten maakt u van uw kleine ruimte een droombadkamer.

Kleine badkamer tips.

Plaats grote vloertegels in uw kleine badkamer. Het is niet verstandig om kleine tegels te plaatsen, door het groot aantal voegen wordt de badkamer nog kleiner. De ruimte wordt op deze manier rustiger en optisch groter. Ook raden we aan te kiezen voor een douchedeur of douchewand van helder glas. Kiest u voor een dichte douchewand, dan maakt u de ruimte nog kleiner. Misschien is er tevens de mogelijkheid om een stuk van de naastgelegen ruimte te gebruiken? Zo kan u eventueel met een extra stuk kamer uw inloopdouche vergroten? Ook de diepte van uw badkamermeubel is van groot belang. de meeste wastafelmeubels zijn ongeveer 50cm diep. Kiest u voor een meubel met een diepte tussen de 38 en de 45cm? Dan wint u ook hier weer enkele centimeters. Het ruimtelijk gevoel vergroten kan ook door het plaatsen van een grote en lange spiegel. Hierdoor vergroot de reflectie waardoor de ruimte groter lijkt. Een ovaal ligbad daarentegen zorgt ook voor meer ruimte dan een standaardbad. Of kies voor een duobad en creëer op deze manier een bad- en doucheruimte. Ook een toilet hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. Er zijn genoeg ruimtebesparende oplossingen voor zowel toilet als inbouwreservoir zodat u ook in een kleine badkamer een toilet kan realiseren.

Offerte kleine badkamer?

Graag een offerte op maat voor uw kleine badkamer? Vul dan het contactformulier in op onze website of breng een bezoekje aan één van onze showrooms, wij helpen u graag op weg!