Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Inspirerende Ideeën

Badkamerrenovatie Hasselt.

Extra badkamer inwonende dochter.

Om het file probleem in de badkamer op te lossen, besloten deze ouders een extra badkamer te realiseren voor hun comfort, maar tevens het comfort en de privacy van hun dochter.

Landelijke badkamer.

Voor het bad werd gekozen uit de populaire O Novo serie van Villeroy & Boch. Het bad is rechthoekig, strak met een ovale binnenkant en heeft een witte kleur. Het ontwerp past daarom in vrijwel alle badkamers. Voor de badkamermeubelen ging hun voorkeur naar meubelen van Belgische topkwaliteit van het merk Detremmerie. Hier kozen ze voor een extra meubel dat dienst kan doen als make-up tafel. Jezelf opmaken is altijd handiger met de juiste spiegel en de juiste verlichting. Voor de vloertegels kozen ze een imitatie parket van het merk Fondovalle.

Kies doordacht je materialen.

BK Concept houdt rekening met je wensen en behoeften. Wil je voldoende kastruimte? Gaat jouw voorkeur naar een onderhoudsvriendelijke badkamer? Wil je je badkamer reeds zodanig inrichten dat ze blijft voldoen aan jouw wensen, ook naar je oudere dag toe? Wij luisteren en denken met je mee om zo je droombadkamer te realiseren.