Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Gun jezelf rust, uit rust komt de kracht

Jacuzzi Villeroy & Boch A8D Custom-made geplaatst in Herve

Ervaar ontspanning met een buitenspa in uw tuin.

Krijg zonder uw koffers te pakken een vakantiegevoel in uw eigen tuin en geniet buitenshuis van de verwennerij en de stimulerende kracht van het bruisende water. Een spa voor buiten verenigt verschillende functies die voor een optimale wellnessbelevenis zorgen: het warme water streelt zachtjes het gehele lichaam en geeft u een gevoel van gewichtloosheid. De spanning verdwijnt tijdens het baden in de buitenspa en er komt een diepe ontspanning voor in de plaats. De aangename hydromassage ontspant de spieren en neemt spanningen weg, terwijl de vrije blik op de natuur in combinatie met de frisse lucht voor nieuwe energie zorgt. Uw persoonlijke thuisspa is een luxe waarvan u het hele jaar door kan genieten. En wat voelt er nu meer als vakantie dan u in de winter, terwijl er ijs en sneeuw ligt, in het water van uw stomende buitenspa met een aangename temperatuur laten glijden? Dankzij de hoogwaardige materialen en de beste afwerking is de spa ontwikkeld voor een lange levensduur. Bovendien dringt er geen vocht van buiten naar binnen en kunt u uw buitenspa het hele jaar door gebruiken.

Luxe met volledige uitrusting.

Individueel kleurontwerp, diverse modellen en een optimale ergonomie: De Premium Line van onze buitenspa's past zich volledig aan uw smaak en behoeften aan. U kunt kleuraccenten zetten en tussen een groot aantal kleuren voor de binnen- en buitenkant en verschillende JetPaks kiezen. Bij een Premium spa hoort ook een hoogwaardige uitrusting, daarom beschikken onze buitenspa's over een hoogwaardig jetdesign van roestvrij staal, binnen- en buitenverlichting, een verlichte waterval en talloze jets aan de binnenkant voor de voeten, benen en heup.

JetPaks, op maat gesneden massage-units.

Bij deze spabaden heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 16 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats, voor een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving. Dankzij de gepatenteerde JetPak-technologie kunt u uw spabad op elk gewenst moment uitbreiden met JetPaks met de nieuwste jettechnologieën. Welke andere spabaden kunnen zo eenvoudig aan de individuele wellnessbehoeften en voorkeuren van hun gebruikers worden aangepast.

Wat is een JetPak?

JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen worden geplaatst en hiermee voor alle soorten massage geschikt zijn. Dankzij de vrij te configureren plaatsing van deze elementen kunt u de douchecombinatie van uw voorkeur geheel naar wens met uw lievelingsplaats combineren. Vanwege de JetPaks is het aantal vereiste leidingen in de buitenspa kleiner, hierdoor neemt de kans op storingen af. Bovendien maakt dit een aanzienlijke energiebesparing en tegelijkertijd hogere prestaties vergeleken met traditionele buitenspa's mogelijk.

Buitenspa energie-efficëntie.

Energie is kostbaar en te waardevol om te verspillen. Daarom zijn deze buitenspa's van Villeroy & Boch ontworpen voor een economisch en efficiënt gebruik van hulpbronnen. Dit komt enerzijds door de volledige schuimisolatie en anderzijds door de tot 90% korte leidingen. De meeste leidingen lopen bijvoorbeeld in het water en worden dus door het warme zwembadwater beschermt tegen afkoeling. Bovendien voorkomt de energiebesparende buitenspa afdekking warmteverlies en dat niet alleen op koude winterdagen.

Lagere onderhouds- en bedrijfskosten.

De buitenspa's van Villeroy & Boch behoren aantoonbaar tot de meest energie-efficiënte buitenspa's in hun klasse. Villeroy & Boch spa's onderscheiden zich door het gepatenteerde JetPak-therapiesysteem. Het state-of-the-art en ultra-efficiënte watertoevoersysteem vereist tot 90% minder leidingen. Gecombineerd met hardschuim en een efficiëntere uitrusting kunt u met dit systeem energie besparen en ontspannen zonder u zorgen te maken over de elektriciteitsrekening.

Het JetPak-therapiesysteem bespaart energie.

Vanwege de unieke constructie vereisen buitenspa's van Villeroy & Boch ca. 90 % minder leidingen dan traditionele buitenspa's. Minder leidingen betekent minder wrijving en dus minder vereiste energie om het water naar de jets te voeren. Bovendien bevindt het grootste deel van het watertoevoersysteem zich binnen de eigen H2Air-verdeler op de JetPak in het warme water. De warmte van het water in de JetPak-verdeler wordt rechtstreeks aan het spa-water afgegeven en gaat niet verloren aan de koele buitenomgeving. Dit unieke en gepatenteerde energiebesparende concept heeft een verrassend positief effect op uw elektriciteitsrekening, zodat u rustig achterover kunt leunen en kunt ontspannen.

Buitenspa's met volledige schuimisolatie.

Dankzij de volledige schuimisolatie gaat er bij buitenspa's van Villeroy & Boch geen warmte verloren. Al onze buitenspa-modellen voldoen aan of overtreffen de strenge energierichtlijnen van de energie-commissie van de Amerikaanse staat Californië (California Energy Commission, CEC). Dankzij de uitstekende energie-efficiëntie hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten terwijl u zich in uw Spa ontspant. Buitenspa's van Villeroy & Boch zijn aan alle binnenzijden met energie-efficiënt hardschuim bekleed, zodat er geen warmte verloren gaat. Infrarood-warmtebeelden laten duidelijk het verschil zien dat het resultaat is van een volledige schuimisolatie. Een met een volledige schuimisolatie geisoleerde buitenspa van Villeroy & Boch sluit de warmte op, zodat er slechts zeer weinig naar buiten kan ontsnappen. In een slecht geïsoleerde conventionele buitenspa ziet u dat er meer warmte verloren gaat in de buitenomgeving. De buitenspa heeft daardoor meer energie nodig om het water warm te houden. Buitenspa's met volledige schuimisolatie Villeroy & Boch * De energieberekeningen zijn gebaseerd op gegevens van de energie-commissie van de Amerikaanse staat Californië en de Amerikaanse autoriteiten voor energie-informatie.

Review klant:

Je voulais juste vous dire que cela fait tout juste un an que nous avons notre jacuzzi V&B. Après 1 an, nous en sommes vraiment contents, c’est bien agréable d’y aller après une grosse journée de travail, quand il fait fort chaud, pour se reposer un peu,... C’est un peu grâce à vous 😀 Merci ! Si vous avez d’autres clients du côté de Liège ou Verviers qui voudraient voir le jacuzzi avant d’en acheter un, n’hésitez pas à leur communiquer mes coordonnées. Je me ferai plaisir à en faire la publicité. Bonne journée Olivier