Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Fris & Natuurlijk

Badkamerrenovatie Kinrooi.

Natuurlijke badkamer.

Bij een natuurlijke badkamer ontstaat er door het gebruik van bepaalde materialen een natuurlijke en warme sfeer. Hout en beton zijn populaire materialen om in je badkamer toe te passen. Maar ook keramiek en houtlook geven je badkamer een natuurlijke uitstraling. En planten? Deze laten je natuurlijke badkamer leven! Planten zijn goed voor jou en je badkamer. Ze filteren de lucht, zorgen voor extra zuurstof en geven een botanische sfeer. Niet elke plant voelt zich thuis in de vochtige badkamer. Lees zeker onze blog "planten in de badkamer" op onze blogpagina voor meer tips!.

Toilet Laufen Pro.

Met een Laufen toilet ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig toilet met een stijlvol design. Al ruim 125 jaar streeft het Zwitserse merk naar de beste kwaliteit en vernieuwende designs. Dit toilet is randloos, wat zorgt voor een betere hygiëne daar deze makkelijker te reinigen is. Vuil kan zich nergens meer verbergen en wordt dankzij het innovatieve en krachtige spoelsysteem direct weggespoeld.

Douchebak Kinedo Essential verzaagbaar.

Met slechts 2cm hoogte is de Essential douchebak ultradun. Hierdoor is hij eenvoudig in te bouwen en zeer geschikt voor gebruikers met beperkte mobiliteit. Makkelijk op maat zaagbaar, waardoor hij passend gemaakt kan worden voor elke badkamer. Door de antibacteriële coating is deze douchebak hygiënische en makkelijk schoon te houden. Gemaakt van hoogwaardig mineraalcomposiet Biolex, volledig gekleurd in de massa. Extra vlak afvoerputje met gekleurd afvoerrooster, diameter gat voor afvoer 50mm. Verkrijgbaar in 15 kleuren

Vaste douchewand Novellini Giada , dik helder glas.

Met de Novellini Giada douchewand tover je je badkamer om in een weelde van luxe! Douchewanden van topkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Genieten van de meerwaarde van optische ruimtelijkheid en meer bewegingsruimte met de stijlvolle Novellini Giada douchewand.

Badkraanwerk Treemme Ran 2205 Chroom.

Voor het badkraanwerk werd gekozen voor een inbouwmodel. Inbouwkranen zijn weggewerkt in de wand, waardoor alleen de bedieningsknoppen en de kraan zichtbaar zijn. Dit geeft DE finishing touch en zorgt voor een luxe uitstraling in je badkamer.

Wastafelkraan Grande Chroom, muurmodel.

Ook voor de wastafels werd gekozen voor een inbouwmodel. Bij een inbouwmodel wordt het binnenwerk van je kraan bij de montage in je badkamerwand verwerkt. De leidingen zijn netjes weggewerkt in de muur, waardoor inbouwkranen je badkamer een strakkere uitstraling geven. Daarnaast heb je ook meer ruimte vrij op je lavabomeubel dan bij een opbouwkraan. Zo kan je het meubel makkelijker schoonmaken, want je hebt geen vervelende randjes om te poetsen.

Radiator Vasco Flatline T33.

Op zoek naar een radiator met een oprechte, pure look in de badkamer? Dan is de Vasco Flatline paneelradiator de beste keuze! Uniek aan deze radiator is dat het water door het binnenwerk stroomt in deze radiator. Bij de meeste radiatoren loopt het water namelijk via de uitwendige panelen. En toch bereikt Vasco met deze methode hetzelfde vermogen als andere radiatoren in zijn soort.