Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

ExtraRuimte

Zolder uitbouwen.

Een mooie, ruime en lichte zolder, wie wil dit nu niet? Een grote, extra leefruimte die je geheel naar eigen wens kan inrichten. Een mooi, nieuw thuiskantoor, een grote speelzolder voor de kinderen of een ruime, lichte slaapkamer? Deze klanten kozen voor een extra slaapkamer, met voldoende plaats om tevens een bureau/werkplaats te maken en een aanpalend toilet. Niet alleen praktisch, het zorgt er ook voor dat je huis in waarde stijgt!

Daglicht.

Daglicht is een belangrijk punt in een slaapkamer op zolder. Vaak zijn er alleen kleine ramen aanwezig en komt er te weinig daglicht binnen. Om meer daglicht te creëren kan je er best voor kiezen om een dakkapel te plaatsen. Je maakt hier ook tegenlijkertijd de ruimte groter mee. Is een dakkapel te prijzig? Dan is er nog een mogelijkheid om dakramen te voorzien.

Hogere temperatuur.

Daar de warmte altijd stijgt naar boven, zowel in de winter als in de zomer, is het van groot belang dat het dak goed geïsoleerd wordt. Ook een airco is geen grote luxe in deze ruimte. Deze kan niet alleen verwarmen en koelen, ook wordt jouw lucht gezuiverd, wat zorgt voor extra comfort.

Duidelijke afspraken.

BK Concept maakt op voorhand duidelijke afspraken met de klant en architect(en) en zorgt voor een perfecte planning en opvolging van de werken zodat de verwachte opleveringsdatum zeker gehaald wordt. Ook bij eventuele afwijkingen.

Bouwen zonder zorgen?

Ook plannen om een huis of appartement te bouwen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.