Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Technieken voornieuwbouw en renovaties.

van ventilatiesystemen tot en met domotica.

U kan bij BK Concept terecht voor alle werken in uw huis of bedrijfspand. Omdat wij zowel de technieken als afwerking in eigen huis hebben, kunnen wij ieder project persoonlijk afwerken. Geen gedoe met verschillende aannemers, enkel vakmanschap met één contactpersoon!

Elektriciteit zuinig en comfortabel.

Elektriciteit is nodig voor het hedendaags dagelijks comfort.

Wij denken tijdens de renovatie of nieuwbouw met u mee. Niet alleen zodat alle elektriciteitsvoorzieningen efficiënt zijn. Maar ook om het ideale comfort in uw omgeving te garanderen. Met BK Concept hoeft u zelf niet te zoeken naar vakbekwame elektriciens. Onze mannen hebben al jarenlang ervaring met elektriciteitswerken. Bij renovaties en nieuwbouw voor zowel woningen als industriële gebouwen. Zij plaatsen uw volledige elektriciteitssysteem met vakkundige precisie.

Sfeer en energiebesparing dankzij lichtstudie.

Naast de feilloze elektriciteitsinstallatie is zowel sfeer als energiebesparing zeer belangrijk. Mogelijk vond u het voor de renovatie ook gezellig maar dit kan altijd beter. Hierin speelt verlichting een essentiële rol. Dankzij een lichtstudie van uw gebouw weet u exact wat er nodig is om die gezellige, maar toch zuinige sfeer te creëren. Vraag bij ons meer info aan over een lichtstudie.
BK Concept - technieken - Algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken

BK Concept - technieken - Verlichting

Verlichting (binnen en buiten, eventueel met lichtstudie)

BK Concept - technieken - Relighting

Relighting (nieuwe armaturen e.d.)

BK Concept - technieken - Parlofonie en videofonie

Parlofonie & videofonie

BK Concept - technieken - Elektromaterialen

Elektromaterialen (doe-het-zelvers krijgen het nodige advies)

BK Concept - technieken - Nazicht elektrische installaties

Nazicht bestaande elektrische installaties

BK Concept - technieken - Aanleveren eendraadschema en situatieschetsen

Aanleveren van eendraadschema's, situatieschetsen,...

BK Concept - technieken - Werfkasten

Verhuur van werfkasten

Duurzaam sanitair kwaliteit boven alles.

Plaatsen van kwaliteitsvol sanitair.

Op zoek naar goede loodgieters voor een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? De loodgieters van BK Concept kunnen al uw sanitair plaatsen. Kiest u voor design of klassiek? Geen probleem, BK Concept beschikt over een ruim assortiment aan duurzame artikelen in haar showrooms. Breng zeker eens een bezoekje of vraag meer info. U wilt ongetwijfeld dat het sanitair van uw badkamer lang genoeg meegaat. Wij adviseren u al vanaf het eerste gesprek zodat u kiest voor duurzaam sanitair. Zo krijgt u waar voor uw geld.

Alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie.

BK Concept biedt meer dan alleen maar loodgieters en sanitaire voorzieningen. Wij hebben specialisten en producten voor alle technieken (elektriciteit, verwarming, ventilatie, ...) en afwerking (stukadoors, vloerders, schilders, ...). Daardoor kunnen wij alle aspecten van uw project zelf uitvoeren. En u heeft maar één aanspreekpunt.

Domotica meer dan gemak.

Laag energieverbruik en energiezuinigheid zijn hierbij hot.

Besparen door een slimme thermostaat is zelfs maar een klein aspect van domotica. Wij zorgen er met de juiste domotica voor dat u nu en de komende 30 jaar efficiënt leeft. BK Concept werkt hoofdzakelijk met Teletask domotica. Hun domoticasysteem is het enige waar wij zelf 100% achter staan omdat zij rekening houden met de noden van de gebruikers. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Verwarmingssystemen volledig op maat.

Renoveren met de juiste verwarmingsketel.

70% van uw energiekosten gaat naar het verwarmen van uw gebouw. Verstandig bouwen of renoveren met BK Concept betekent daarom ook uw rendement verhogen. Maar kiezen tussen verwarmingsketels is niet evident. U moet, als bedrijf of particulier, niet alleen rekening houden met de prijs van plaatsing en verwarmingsketel maar ook het rendement. Zonder vakkennis over centrale verwarming is dat niet altijd gemakkelijk.

De verschillende soorten verwarmingsketels.

Hoogrendementsketels werken op aardgas of mazout en leveren een goed rendement. Met een condensatieketel wordt er ook op gas of mazout gestookt. Echter met een hoger rendement dan de hoogrendementsketel omdat de waterdamp wordt omgezet. Verwarmingsketels met een warmtepomp zijn nog zuiniger en milieuvriendelijker. Een zwaardere investering die zichzelf wel terugverdient. Zonneboilers zijn milieuvriendelijk en renderen ook goed. BK Concept adviseert u om de juiste keuze van verwarmingsketel te maken. Centrale verwarming op maat van uw wensen, budget en behoeftes.

Vloerverwarming bij nieuwbouw of renovatie.

Houd het warm en bespaar plaats zonder radiatoren.

Tegenwoordig heeft u al een efficiënte vloerverwarming bij een hoogte van 15mm. Daardoor is het zelfs bij een renovatie de moeite om vloerverwarming te leggen. Omdat het systeem al werkt bij lage temperatuur bespaart u energiekosten. Vloerverwarming is aansluitbaar op gas, stookolie en warmtepompen. Zo kan u bij een renovatie samen met een nieuw verwarmingssysteem uw rendement maximaliseren. Afhankelijk van uw huidige woning en mogelijke breekwerken kan u kiezen uit een droge of natte vloerverwarming. BK Concept bekijkt met u het project en stelt de beste keuze voor.

Ventilatiesystemen een gezonde en comfortabele omgeving.

Efficiënt bouwen of renoveren met een ventilatiesysteem.

Bij nieuwbouw is het door de strenge normen praktisch verplicht om een ventilatiesysteem te hebben. Wilt u dat uw gerenoveerd pand of woning ook efficiënt en zo verkoopbaar mogelijk blijft? Blijf dan niet achter en laat een ventilatiesysteem plaatsen. Een goed doordacht ventilatiesysteem met BK Concept maakt uw omgeving gezonder en comfortabeler.

Ventilatiesysteem C

Basis afvoersysteem voor het centraal afzuigen van de gebruikte lucht in een woning.

Ventilatiesysteem C+

Vraag gestuurd afvoersysteem, het systeem is uitgerust met aanwezigheids detectoren. Hierdoor is dit een energiezuinigere variant van het basis C systeem.

Ventilatiesysteem C+ Evo

Centraal afvoersysteem met per ruimte een vochtsensor. Hierdoor is er een 24 uur bewaking, ook wanneer er niemand aanwezig is. Het systeem kan hierdoor per ruimte het extractiedebiet regelen voor een maximale warmte besparing.

Ventilatiesysteem D

Mechanische toevoer en afvoer. Beste en meest rendabele systeem. Wordt mogelijk uitgerust met een warmterecuperatie systeem dat het warmteverlies dat normaal gebeurt door afvoer of aanvoer van niet-verwarmde lucht nagenoeg volledig opvangt.