Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Uw droombadkamerzorgeloos & comfortabel.

Wij zijn gespecialiseerd in geweldige badkamertransformaties.

Voldoet uw huidige badkamer niet aan uw wensen of behoeftes? Dan is uw badkamer inderdaad toe aan een renovatie! Wij specialiseerden ons in badkamerrenovaties naar wensen van de klant. Dit start met een 3D model en eindigt met een prachtige badkamer waarin u zich meteen thuis voelt.
Kennismaking
Opmaken offerte
3D Design
Presentatie
Uitvoering
Oplevering

Onze stappen naar uw droombadkamer.

Kennismaking

Bij een offerteaanvraag nemen wij persoonlijk contact op. Daarna spreken wij af op de locatie waar u de badkamer wilt renoveren. Hierbij meten we alles op en krijgen we inzicht wat de beste keuzes naar indeling zijn. Zowel voor grote als kleine badkamers zijn er voldoende mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Stap 2: Prijs badkamerrenovatie

Op basis van ons gesprek en het plaatsbezoek stellen wij een offerte voor de badkamer renovatie op. Hierbij houden we rekening met uw wensen zoals: bad of douche keuze, oppervlakte, lavabo’s, budget etc. Kortom alle factoren die invloed hebben om tot een eerlijke en exacte prijs uit te komen.

Stap 3: 3D Design

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te begeleiding in het ontwerpproces. Om u een optimale beleving van uw potentiële droom- badkamer te geven, maken we een 3D design. Hierbij ziet u hoe we de ruimte indelen en krijgt u een impressie van de mogelijkheden met bijvoorbeeld kleuren en materialen. U kan zelfs uw badkamer door een VR-bril bekijken!

Stap 4: Badkamer presentatie

U kan in onze showroom verschillende voorbeelden van onder andere badkamermeubels, baden, kranen en andere sanitair zien. Hierbij kunnen we de offerte en het 3D design in detail overlopen om de puntjes op de i te zetten.

Stap 5: Uitvoering badkamerrenovatie

Voor de uitvoering van uw badkamer renovatie heeft u één aanspreekpunt die u begeleidt en ervoor zorgt dat de renovatie volgens de vooropgestelde planning verloopt. Onze vakmannen die bij u langskomen zijn zorgvuldig gekozen en werken niet alleen zorgvuldig maar ook met plezier. Zo garanderen we onze klanten echte topkwaliteit.

Stap 6: Oplevering nieuwe badkamer

Omdat we weten dat uw badkamer essentieel is, houden we de verbouwingsduur zo kort mogelijk. Op de afgesproken dag kan u voor het eerst genieten van uw nieuwe droombadkamer!

Een greep uit onze badkamerrenovaties.

De transformatie van uw badkamer.

Wij renoveren badkamers van alle groottes en vormen. Dit gaat van een kleine badkamer tot meerdere kleedruimtes, douches enzovoort of een aangepaste zorgbadkamer. Hierbij kunnen we ieder aspect van de renovatie met onze eigen vakmannen uitvoeren. Uiteraard kan het ook een simpele vervanging van een bad door inloopdouche of aanpassing van de badkamer voor een zorgbehoevende zijn. Alles kan op maat van uw wensen en behoeftes.

1. Afbraak

We starten de renovatie van uw badkamer met het ruwe werk nl. uitbreken. Al het oude materiaal en eventuele muren breken we netjes af. Indien nodig houden we ermee rekening dat bepaalde materialen nog bruikbaar blijven zoals badkamer- meubels of sanitair materiaal.

2. Leidingen en elektriciteit

Als de badkamerleidingen zichtbaar liggen, kijken we of de toe- en afvoer leidingen nog naar behoren werken want anders vervangen we deze. Indien nodig verplaatsen en/of vervangen we ook de elektriciteit en voorzien we de ruimte van verlichtingspunten.

3. Wanden en plafonds

Vervolgens worden de wanden en het plafond (indien nodig) bezet door onze vakkundige stukadoors. Indien nodig plaatsen we ook nieuwe watervaste gyproc wanden en plafonds.

4. Badkamertegels

Nu de wanden en het plafond van uw badkamer hun definitieve vorm hebben, is het tijd voor eventuele chape- en tegelwerken. Hierbij plaatsen onze vakmannen de door u gekozen wand- en/of vloertegels.

5. Sanitair en badkamermeubels

Dan beginnen we de badkamer in te richten met uw gekozen sanitaire materialen en meubels. Hiervan heeft u op voorhand al verschillende modellen in onze showroom kunnen zien en voelen zodat u makkelijk de beste keuzes kon maken.

6. Schilderwerken

Aan het einde komen de schilderwerken aan bod. Dit kan gaan over het plafond, de deur incl. omlijsting, raamkozijnen en wanden (afhankelijk van de gekozen wandbekleding).

7. Orde en afwerking

Onze werkmannen houden tijdens de hele badkamerrenovatie rekening met uw leef- omgeving en zorgen ervoor dat alles zo proper en ordelijk mogelijk blijft. Als laatste stap van de renovatie wordt alles netjes afgewerkt en gekit, zodat u zorgeloos van uw droombadkamer kunt genieten!