Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Afwerkingzit in de details.

Kwaliteit door vakmanschap.

Niets is zo belangrijk als vakkundige afwerking. Kwaliteit wordt pas echt zichtbaar wanneer de afwerking perfect is. Daarom kunt u rekenen op een niveau van afwerking waarin puur vakmanschap naar voren komt. Of het nu om een wand, behang of simpele plint gaat.

Gyprocwerken tijdens bouwen of renoveren.

Nieuwe muren en wanden, snel en vakkundig.

Het bouwen van extra kamers in een nieuwbouw of bestaand gebouw is een karwei die ervaring, product- en materiaalkennis vereist. Daarnaast is het belangrijk dat het voldoet aan hedendaagse normen van veiligheid en comfort. Het plaatsen van de nieuwe muren en wanden voeren we snel en vakkundig uit. Netjes afgewerkt, glad en gaaf.

Pleisterwerken op subtiele wijze afgewerkt.

Wenst u een bepleisterde muur/plafond of moet er door het renoveren een nieuwe aansluiting zijn met bestaand pleisterwerk? BK Concept heeft stukadoors die een kei zijn in het vak. Uw muren en plafonds worden professioneel afgewerkt voor een mooi eindresultaat.

Chape- en tegelwerken voor een prachtig resultaat.

Onderhoud, duurzaamheid en uitstraling zijn hierbij belangrijk.

Onze vakmannen voeren zowel de tegelwerken als kleine chapewerken zelf uit. Voor grotere chape- en isolatiewerken doen wij beroep op onze vaste leverancier. Kan u in de showroom toch geen keuze maken? Wij helpen u verder en zoeken bij onze leverancier de tegel die bij uw project past.

Alles voor uw totaalproject of totaalrenovatie.

BK Concept kan meer voor u betekenen dan alleen chape en tegelwerken. Wij hebben specialisten voor alle technieken (sanitair, verwarming, ventilatie, ...) en afwerking (stukadoors, chape, schilders, ...). Wij kunnen uw project volledig van A tot Z realiseren.

Behang- en schilderwerken een eigen kleurenpallet.

Kleuren hebben een onmiskenbare invloed op onze omgeving.

Op zoek naar een schilder voor uw project? BK Concept heeft vakbekwame schilders met oog voor detail. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Laat uw muren behangen door mensen die uiterste precisie garanderen.