Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Ontspanning op maat met de whirlpools van Villeroy&Boch

JetPaks – individualiteit op maat

Heeft u rugklachten of last van verkrampte spieren en wilt u een individuele massage op de pijnlijke plek? De JetPak technologie van de spa’s van Villeroy&Boch biedt u een individuele massage van bepaalde rugzones en zorgt zo voor een effectieve verlichting.
Sport, gezondheid, diepte-ontspanning- u bepaalt op welke van de drie mogelijke flow-therapieën u uw persoonlijke nadruk legt. De ervaring leert dat een combinatie van verschillende massagesoorten de beste resultaten biedt. Kies geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur uw favoriete type uit het grote aantal beschikbare, achteraf uitbreidbare JetPaks.
Alle JetPaks passen op elke zitting. Door het verwisselen van de JetPaks kunnen steeds weer nieuwe zit- en massageconstellaties worden gecreëerd, hetgeen zorgt voor veel afwisseling.

Sport Flow- therapie

Afhankelijk van plaatsing, combinaties en intensiteit van de roterende, pulserende, masserende of kledende jets worden de spieren losgemaakt of versterkt. En wel precies daar waar het goed doet: in de nek, de schouders, het bovenste of middelste deel van de wervelkolom of de lendenwervels.

Wellness Flow- therapie

De wellness flow-therapie ontspant lichaam en geest – van een lichte en zachte massage tot een krachtige kneding met dieptewerking. Snel worden de dagelijkse spanningen opgelost in een gevoel van welbevinden. Maximale ontspanning met dieptewerking voor de onderrug in combinatie met licht kneden van de schouderbladen, ontspant lichaam en geest.

Relax Flow- therapie

Genieten van het moment, de weldadige warmte van uw spa, het zachte tintelen van een verkwikkende massage – bij de Relax Flow-therapie wordt mentale stress helemaal vanzelf afgebouwd. De innovatieve JetPak tecnnologie zorgt voor nog meer comfort: met één druk op de knop kunnen met name de 2-traps pompen van de powermassage op een zachte relax- massage worden ingesteld. Een verdere fijnafstelling is bij elke JetPak mogelijk.

Jacuzzi kopen

We kunnen u natuurlijk alles in theorie vertellen over de JetPak technologie en de effecten hiervan op uw lichaam, maar die effecten zelf ondervinden is natuurlijk veel overtuigender. Daarom hebben we een deel van onze toonzaal ingericht als testruimte, zodat u onze wellness producten en ook alle JetPaks en hun voordelen zelf kan komen testen!

Blogtips?

Heeft uzelf nog gerichte vragen of suggesties? Deze mag u altijd richten aan blog@bkconcept.be.
Op deze manier kunnen we u, maar ook andere mensen, verder helpen om een passend antwoord te geven op uw wensen en behoeften.