Graag een afspraak om uw project te bespreken? Bel of vul het contactformulier in op onze website!

Het kiezen van dejuiste douchewand.

Een douchewand, een onmisbaar gegeven in uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor de nodige privacy, het zorgt er ook voor dat de rest van uw badkamer niet nat wordt terwijl u doucht. Maar tegelijkertijd is het ook DE blikvanger in uw badkamer! Waarmee houdt u best rekening bij het kiezen van de juiste douchewand?

Liever een douche dan een bad.

Daar we vaak kleiner wonen wordt er meer en meer gekozen voor een inloopdouche in plaats van een bad. Ook omwille van het feit dat men al rekening wil houden met ?de oude dag? en het dan moeilijker wordt om het bad te betreden.

Een douchewand met veiligheidsglas.

Vrijwel alle inloopdouches zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dit glas is gehard met een grotere buigsterkte dan normaal glas, is zeer solide en kan goed tegen een stootje. De kans is dan ook zeer klein dat het breekt.

Ruime keuze in profielen en glaswanden.

Natuurlijk speelt ook het uiterlijk een grote rol bij het kiezen van een douchewand. Er is dan ook een ruime keuze in profielen en glaswanden. Je kan kiezen uit helder glas, gekleurd glas of gesatineerd glas. Wil je de ruimte vergroten en je douche mooier laten uitkomen, dan kies je best voor een strakke, transparante douchewand. Liever wat meer privacy? Met een band uit melkglas of gezandstraald glas laat je heel wat aan de verbeelding over. Of kies je eerder voor een strak, elegant design?

Instapcomfort

Kijk ook naar het gebruiksgemak en hou er zeker rekening mee dat je gemakkelijk je douche kan instappen. Afhankelijk van de grootte van je douche bepaal je de keuze van je douchedeur. Je kan hiervoor kiezen uit verschillende opties: draaideur, vouwdeur, schuifdeur, ? Vraag hiervoor zeker het juiste advies aan onze badkamerexperten!

Plannen om uw badkamerte renoveren?

Kan u moeilijk uw keuze maken in het kiezen van de juiste douchewand? Of wenst u graag een vrijblijvende offerte op maat om uw woning of badkamer te renoveren? Kom langs in ??n van onze filialen of neem contact op via 089/70 00 04 of info@bkconcept.be.

Blogtips?

Heb je zelf nog gerichte vragen of suggesties? Deze mag je altijd richten aan blog@bkconcept.be. Op deze manier kunnen we jou, maar ook andere mensen, verder helpen om een passend antwoord te geven op je wensen en behoeften.
To blog = To share, To connect, To create, To inspire
Enjoy reading!